Používá se hlavně ke kořenění moučníků a sladkých jídel. Čínská a vietnamská kuchyně však kombinuje toto koření s ostrými a...
Používá se hlavně do perníků, jablečných moučníků, do kořenících směsí nebo třeba do hruškových povidel. Čínská a vietnamská...
Koření - malý velký zázrak v naší kuchyni. Mnohdy dokáže zázraky nejen v kuchyni: řada druhů koření dokáže významně ovlivnit...
Bazalka je nádherně aromatická bylina, která je však velmi citlivá na teplo. Proto je doporučováno přidávat bazalku až těsně...
Bazalka sušená mrazem se používá na těstoviny, pizzu nebo saláty. Používá se převážně za studena nebo se přidává až na konci...
Bobkový list se používá převážně v celém stavu do vývarů, při nakládání masa před pečením, do hnědých omáček, při vaření...
Okamžitě připravená k použití. Výborná, křupavá, voňavá. Ideální nejen na bramborové či hrachové kaše, výborně se hodí i na...
Citronová kůra pochází z citronů pěstovaných speciálně pro kůru. To znamená bez použítí chemických látek, kterými se chrání...
Skvělá novinka pro milovníky červené řepy - pudrový prášek! Poskytne vám stejně chutný a bohatý příjem energie, vitamínů a...
Silná a aromatická vůně hřebíčku se využívá převážně v kombinaci se sladkými pokrmy a moučníky jako jsou perníky, jablečné...
AKČNÍ CENA 29,- Kč pro balení 25 g. DDS: 31.12.2019. Silná a aromatická vůně hřebíčku se využívá převážně v kombinaci se...
Odrůda chilli pěstovaná původně v Jižní Americe. Velmi ostré koření používané hlavně na dochucení pokrmů. Používá se do omáček,...
Malé papričky pěstované v Africe o rozměru 1-4 cm. Jsou také známé pod jménem piri piri. Velice ostré papričky používané v...
Od roku 2013 oficiálně nejpálivější paprička na světě s hodnotou až 2.200.000. Chilli carolina reaper (karolínský smrťák) je...
Chilli Chipotle jsou mleté uzené papričky Jalapeňo, které nejsou příliš pálivé (v porovnání s jinými chilli papričkami)....
Mírně pálivé chilli pěstované v Indii v podhůří Himálaje. Kašmírské chilli má intenzivní barvu a je používáno k obarvení jídel,...
Středně pálivé chilli se používá na přiostření široké palety jídel - minutek, omáček, polévek, zeleniny, pomazánek, luštěnin,...
Mírně pálivé chilli papričky krájené na tenká vlákna. Jsou velmi dekorativní ve směsích se zeleninou, masem nebo těstovinami....
Sladce vonící koření používané do pečiva, perníků nebo sušenek. Arabský svět dochucuje kardamomem kávu a čaj. Indická kuchyně...
Sladce vonící koření používané do pečiva, perníků nebo sušenek, arabský svět dochucuje kardamomem kávu a čaj, indická kuchyně...
Náš, tedy český domácí dvouletý kmín, má více voňavé síly než jednoleté kmíny z ciziny. Přizná se nejlépe po osmahnutí v sádle....
Drcený kmín se přidává do polévek, omáček, k masům i do salátů. Výborně se hodí do světlých omáček či salátových zálivek, kde...
Neholdujete výrazné chuti kmínu a překáží vám v jídle? Nezoufejte, existuje i mletá varianta kmínu, jednoho z nejpoužívanějších...