Přidejte se k nám a už vám nic neunikne ❤️. Co všechno získáte "obyčejnou registrací"? 1. Uvidíte CELOU nabídku e-shopu. 2. Možnost nákupu vybraných produktů za VIP ceny. 3. Možnost pronakupovat se na věrnostní slevy ve výši až 5 %.
100% příroda

R.E.V.O.O. - extra panenský olivový olej 250 ml

ZZ 24
Neohodnoceno
Seznamte se: olivový olej nové generace!
Objevte R.E.V.O.O. - Revolutionary Extra Virgin Olive Oil (revoluční extra panenský olivový olej) s koncentrací bioaktivních antioxidantů, která je 30krát vyšší než.
  • 2 600 Kč 921 Kč –35 %
  • Skladem
1 679 Kč / ks
Kategorie: Superpotraviny
 
R.E.V.O.O. - extra panenský olivový olej
  • až 30x vyšší obsah polyfenolů než v běžném olivovém oleji
  • vyrobený podle starodávných postupů, promyšlený, přepracovaný a přetvořený
  • širší spektrum přírodních bioaktivních sloučenin obsažených v oleji s kyselinou omega-9
  • certifikované olivy Koroneiki ze sadů vlastněných několika generacemi farmářů bez použití hnojiv nebo pesticidů
  • lisováno pomocí patentovaného postupu a zařízení
  • nutraceutika zůstávají chráněna a zachována v každé kapce
PŘEDSTAVUJEME R.E.V.O.O REVOLUTIONARY EXTRA VIRGIN OLIVE OIL
R.E.V.O.O je vyráběn výhradně z oliv Koroneiki Na molekulární úrovni se jedná o skutečně revoluční extra panenský olivový olej s vysokým obsahem fenolů a nesrovnatelnou koncentraci bioaktivních antioxidačních látek, a to 30krát vyšší než v případě běžných olivových olejů.
R.E.V.O.O má také v porovnání s běžnými extra panenskými olivovými oleji širší spektrum dalších důležitých nutraceutických bioaktivních složek, jako jsou kyselina masklinová, skvalen a vitamín E.
Olivy se sklízejí z bio olivovníků, protože tyto olivovníky přirozeně vytváření více fytoalexinů, tj. rostlinných obranných sloučenin zajišťující budování imunity a obranu proti biotickým (živému hmyzu atd.) a nebiotickým útokům (klimatické UV / znečištění vlivem prostředí atd.). Tyto biologicky aktivní obranné chemické látky chrání strom i jeho plody a díky tomu je olivovník rekordmanem v dlouhověkosti. Stejné bioaktivní sloučeniny jsou důležité i pro lidské zdraví.
Nová patentovaná technologie používaná k lisování oleje R.E.V.O.O je záměrně navržena a vytvořena tak, aby v každé kapce bylo chráněno a shromažďováno co nejširší spektrum a maximální úroveň nutraceutických sloučenin a úžasných aromatických látek na revolučně vysokých úrovních. U většiny standardních metod lisování olivového oleje se velká část z těchto vyhledávaných sloučenin za běžných okolností vytrácí nebo se výrazně snižuje jejich kvalita.
VÝROBNÍ PROCES OLEJE R.E.V.O.O
Stejně jako každý přírodní produkt i počátek oleje R.E.V.O.O je v sadech, ale svou výjimečnost tento olivový olej s vysokým obsahem fenolických sloučenin získává díky výrobnímu procesu. Před zpracováním jsou sklizené olivy přebrány a lisovány jsou jen ty nejlepší. Odstraní se větvičky a listy. Poté jsou olivy důkladně proprány, aby se odstranily veškeré povrchové kontaminanty z okolního prostředí.
Lisování: Olej R.E.V.O.O je lisován čistě mechanicky a za studena.
Rozdíl je ve zcela přepracovaném „uzavřeném a spojitém“ systému, do kterého se nepřidávají ŽÁDNÉ další pomocné látky, jako je například voda. Navíc díky tomu, že je proces spojitý a lisování se neprovádí po šaržích, jsou všechny klíčové podmínky procesu nepřetržitě sledovány, kontrolovány a optimalizovány, aby se maximalizovaly přírodní enzymatické reakce – to je zcela jedinečné! Většina standardních systémů výroby extra panenského olivového oleje, které během zpracování přidávají pomocné látky, jako je voda, a nebrání průniku nekontrolovaného vzduchu (s 20 % kyslíku), způsobuje okamžité poškození vlivem oxidace a hydrolýzy, což výrazně snižuje účinnost nutraceutik i trvanlivost produktu.
K tomu při zpracování oleje R.E.V.O.O nedochází.
Každá fáze výrobního procesu R.E.V.O.O byla pečlivě promyšlena a přetvořena tak, aby šetrně a účinně zachovala všechno dobré, co v olivách je. Olivy obsahují dvě tekutiny, olivovou šťávu a olivový olej. Výrobní proces R.E.V.O.O využívá šetrných přírodních sil a vyspělé technologie snímání k nepřetržitému oddělování olivového oleje od olivové šťávy. Tato fáze postupu je tak účinná, že olej má nulový obsah emulgované vody, výjimečně dlouhou trvanlivost, je připraven k plnění do 48 hodin a v ústech působí jedinečným lehkým dojmem.
Porovnejte to se standardním procesem odstřeďování, při kterém do oleje molekulárně proniká voda. Celé měsíce pak trvá, než lze vodu před plněním do lahví odstranit, a ta navíc způsobuje poškození hydrolýzou, protože „vymývá“ vzácné fytochemikálie a značně snižuje účinnost a čerstvost.
Při získávání tohoto výjimečně kvalitního olivového oleje hraje klíčovou roli každý krok tohoto procesu. Výsledkem je produkt vynikající v každé uznávané vysoce kvalitní charakteristice. Například hodnoty kyselosti a peroxidu jsou nízké (0,32 %) a zůstávají nízké po výjimečně dlouhou dobu. Díky tomu olej R.E.V.O.O zůstává velmi aromatickým a čerstvý mnohem dél než běžný olivový olej, což zaručuje, že vy, spotřebitel, získáte optimální fytochemikálie a potěšení z každé porce v každé lahvi.
 
NESROVNATELNĚ VYSOKÁ KONCENTRACE DŮLEŽITÝCH FYTONUTRIENTŮ, VČETNĚ POLYFENOLŮ
  • Olivové polyfenoly 2650 mg/kg
  • Hydroxytyrozol a tyrozol 1300 mg/kg
  • Oleokantal + oleacein 1200 mg/kg
  • Oleuropein 20 mg/kg
  • Skvalen 3740 mg/kg
  • Vitamín E 330 mg/kg
  • Kyselina masklinová 56 mg/kg

Složení: Extra panenský olivový olej.
Skladování: V chladu a teplotě do 25 °C.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: