Přidejte se k nám a už vám nic neunikne ❤️. Co všechno získáte "obyčejnou registrací"? 1. Uvidíte CELOU nabídku e-shopu. 2. Možnost nákupu vybraných produktů za VIP ceny. 3. Možnost pronakupovat se na věrnostní slevy ve výši až 5 %.

1000 divů přírody, které musíte vidět

VOK 211
2 hodnocení
Efekt lupa
  • 1 z 3

416 stran, tisíc neuvěřitelných setkání s přírodou napříč všemi kontinenty. Kromě nádherných fotografií kniha obsahuje užitečné informace o tom, jak podpořit snahy ochránců přírody, i rady, jak si počínat v přítomnosti divoké zvěře. Chopte se poslední příležitosti spatřit ohrožené druhy, staňte se dobrovolníkem v rámci ochranářského projektu, vydejte se na vzrušující dobrodružství nebo si vychutnejte krásu rozmanitých krajin – tato kniha vám pomůže splnit si životní sen.


  • (2 ks) Skladem
799 Kč / ks
Kategorie: Populárně naučná literatura
 
1000 divů přírody, které musíte vidět
  • autor: Kath Stathers
  • počet stran: 416
  • rozměr: 18 x 23,4 x 3,5 cm
  • vazba: pevná
  • vydání: 1., r. 2020
  • hmotnost: 1,26 kg
Každý milovník přírody má vlastní seznam zvířat, která by rád spatřil, míst, která by rád navštívil, a oceánů, které by chtěl prozkoumat. V cestě vám může stát práce, rodina, škola, peníze či zodpovědnost, ale co kdyby vás nevázaly žádné povinnosti? Co kdyby se vašim zážitkům nekladly žádné meze a všechno jste mohli zakusit z první ruky? Kam byste jeli, jaké divy přírody byste navštívili?
1000 divů přírody, které musíte vidět je sbírkou tisíce neuvěřitelných setkání s přírodou napříč všemi kontinenty, od pozorování velryb v Pacifiku, přes potápění u Velkého bariérového útesu a krmení pand v Číně, až po jízdu na divokých koních ve Francii. Kromě nádherných fotografií kniha obsahuje užitečné informace o tom, jak podpořit snahy ochránců přírody, i rady, jak si počínat v přítomnosti divoké zvěře. Ať už vás čeká rok volna po střední škole, máte vědeckou dovolenou, nebo odcházíte do důchodu, tato kniha vám bude inspirací a pomůže vám zavzpomínat na některé ze svých snů, které jste považovali za neuskutečnitelné. Chopte se poslední příležitosti spatřit ohrožené druhy, staňte se dobrovolníkem v rámci ochranářského projektu, vydejte se na vzrušující dobrodružství nebo si vychutnejte krásu rozmanitých krajin – tato kniha vám pomůže splnit si životní sen.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: