Přidejte se k nám a už vám nic neunikne ♥. Co všechno získáte "obyčejnou registrací"? 1. Uvidíte CELOU nabídku e-shopu. 2. Možnost nákupu vybraných produktů za VIP ceny. 3. Možnost pronakupovat se na věrnostní slevy ve výši až 5 %.

Zvěřina

Kód: SOL 525 SOL 521 SOL 524 SOL 522 SOL 523 Zvolte variantu
Neohodnoceno
Značka: Solomon
380 Kč / ks 44 Kč / ks 260 Kč / ks 27 Kč / ks 210 Kč / ks od 27 Kč / ks 380 Kč / 1 kg 978 Kč / 1 kg 743 Kč / 1 kg 771 Kč / 1 kg 600 Kč / 1 kg
Na objednávku, dodání do 3-7 dnů Na objednávku, dodání do 3-7 dnů Na objednávku, dodání do 3-7 dnů Na objednávku, dodání do 3-7 dnů Na objednávku, dodání do 3-7 dnů Zvolte variantu
balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
30.7.2021 30.7.2021 30.7.2021 30.7.2021 30.7.2021 Zvolte variantu
Koření na marinování a pečení zvěřiny, do omáček a gulášů. Výborná směs i na králíka, skopové nebo jehněčí maso. Vhodná i na kuřecí při úpravě "na divoko".

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zvěřina
  • koření na marinování a pečení zvěřiny
  • vhodné také do omáček a gulášů
  • výborná směs i na králíka, skopové nebo jehněčí maso
  • použít můžete i na kuřecí při úpravě "na divoko"
  • složení: cibule, sůl (15 %), nové koření, jalovec, karotka, zázvor, rozmarýn, pepř, česnek, tymián
Krůta na divoko
Krůtí stehýnka na červeném víně. Jako přílohu podáváme pečené brambory nebo rýži.
Suroviny
2 ks krůtí stehna
1 ks mrkev
10 dkg slaniny
2 stroužky česneku
2 dcl červeného vína
směs koření Zvěřina
několik cibulek
Postup:
  • maso si naložíme den předem do marinády - stehna pořádně pomažeme česnekem a vložíme do oleje, kam jsme dali koření a bylinky
  • druhý den si osmahneme slaninu a přidáme k ní stehna. Pak přendáme do pekáčku, přidáme nakrájenou mrkev, několik nakládaných cibulek a mírně podlijeme.
  • pečeme asi hodinku přikryté (180 stupňů) a pak odkryjeme. Přidáme víno a pečeme odkryté alespoň další půl hodinku. Poté maso vyndáme a výpek přelijeme do kastrůlku a rozmixujeme.
  • podáváme s restovanou zeleninou a pečeným bramborem. Dobrou chuť!

Recept Krůta na divoko

Ingredience na pravý zabíjačkový guláš: 400 g vepřového masa (plecko nebo kýta) 400 g vepřových jater 1 lžíce sádla 50 g slaniny 3 cibule 4 stroužky česneku sladká i pálivá mletá paprika trocha majoránky sůl a pepř střída ze dvou krajíců chleba Příprava zabíjačkového guláše: 1. Na rozehřátém sádle rozškvaříme slaninu nakrájenou na kostičky. Cibuli nakrájenou nadrobno osmahneme na sádle se slaninou. Omyté maso nakrájené na kostky ze všech stran zprudka opečeme v cibulovém základu. 2. Směs okořeníme mletou paprikou, podlijeme vodou, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. V polovině dušení přidáme omytá játra nakrájená na kostky, zahustíme rozdrobeným chlebem, podle potřeby znovu podlijeme a zvolna povaříme doměkka. 3. Zabíjačkový guláš občas promícháme a podle potřeby znovu podlijeme trochou vody nebo vývaru. Nakonec guláš osolíme, okořeníme majoránkou a dochutíme podle vlastní chuti. Podáváme s houskovým nebo chlupatým knedlíkem, s pečivem, rýží, nebo těstovinami.

 Zdroj:https://nejlepsi-recept.cz/veprove-maso/pravy-zabijackovy-gulas

 

400 g vepřového masa (plecko nebo kýta) 400 g vepřových jater 1 lžíce sádla 50 g slaniny 3 cibule 4 stroužky česneku sladká i pálivá mletá paprika trocha majoránky sůl a pepř střída ze dvou krajíců chleba Příprava zabíjačkového guláše: 1. Na rozehřátém sádle rozškvaříme slaninu nakrájenou na kostičky. Cibuli nakrájenou nadrobno osmahneme na sádle se slaninou. Omyté maso nakrájené na kostky ze všech stran zprudka opečeme v cibulovém základu. 2. Směs okořeníme mletou paprikou, podlijeme vodou, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. V polovině dušení přidáme omytá játra nakrájená na kostky, zahustíme rozdrobeným chlebem, podle potřeby znovu podlijeme a zvolna povaříme doměkka. 3. Zabíjačkový guláš občas promícháme a podle potřeby znovu podlijeme trochou vody nebo vývaru. Nakonec guláš osolíme, okořeníme majoránkou a dochutíme podle vlastní chuti. Podáváme s houskovým nebo chlupatým knedlíkem, s pečivem, rýží, nebo těstovinami.

 Zdroj:https://nejlepsi-recept.cz/veprove-maso/pravy-zabijackovy-gulas

400 g vepřového masa (plecko nebo kýta) 400 g vepřových jater 1 lžíce sádla 50 g slaniny 3 cibule 4 stroužky česneku sladká i pálivá mletá paprika trocha majoránky sůl a pepř střída ze dvou krajíců chleba

 Zdroj:https://nejlepsi-recept.cz/veprove-maso/pravy-zabijackovy-gulas
400 g vepřového masa (plecko nebo kýta) 400 g vepřových jater 1 lžíce sádla 50 g slaniny 3 cibule 4 stroužky česneku sladká i pálivá mletá paprika trocha majoránky sůl a pepř střída ze dvou krajíců chleba

 Zdroj:https://nejlepsi-recept.cz/veprove-maso/pravy-zabijackovy-gulas

Doplňkové parametry

Kategorie: Kořenící směsi
koření podle použití: maso: drůbež, maso: králík, zvěřina, maso: vepřové, hovězí, omáčky
Kvalitu pro vás porovnat do tabulky neumíme :), rozhodně to ale budou umět vaše chuťové a čichové pohárky. Jé úžasné znovu cítit vůně tak jak mají být.:
U směsí koření většina výrobců využívá normami doporučené množství soli: 43%. Zn. Solomon a Kulinář má obsah soli v kořenicích směsích obvykle jen 13%, v některých dokonce 0%. Začínáte chápat, že porovnávat cenu u směsí koření je tedy vpodstatě nemožné?:
O to víc ovšem potěší, že i při podstatně vyšší kvalitě přesto obě značky poráží takové dominanty na trhu, jako je Vitana či Kotanyi, a velmi často i jinak kvalitativně srovnatelnou zn. Gřešík či Davídkovo koření.:
Cenové porovnání bylo provedené k 5. 9. 2018, a to na nejčastěji užívané Grilovací směsi. Ceny jsou přepočítány na 100 g:
Solomon, grilované křidélko 60 ml / 30 g á 23,- Kč (bez soli): 77,- Kč
Gřešík, grilovací bylinky 40 g á 31,- Kč (bez soli): 78,- Kč
Kotanyi Grilované kuře 30g á 20,- Kč (obsah soli 57%): 67,- Kč
Vitana Grilovací směs 18 g á 20,- Kč (bez soli): 111,- Kč
Petr Stupka (Kyblíček) Grilovací koření 70 g á 42,- Kč (obsah soli 15%): 60,- Kč
Sáčky se zipem umožňující opakované vzduchotěsné uzavření. Jsou vyrobené z třívrstvého materiálu podobné konstrukce jako nápojové kartony a zaručují zachování kvality po celou dobu minimální trvanlivosti:
Kořenky jsou vyrobeny z kvalitního plastu (PET) vyvinutého speciálně pro uskladnění koření (dokáže pohltit 90% UV záření). :
PET je moderní materiál, který v čím dál větší míře nahrazuje tradiční sklo. Oproti sklu má značné výhody: je nerozbitný, lehčí, levnější a přitom si zachovává důležité vlastnosti jako chemická netečnost, krystalická čistota a neprodyšnost.:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Seznamte se: Solomon - koření králů
  • ručně balené koření z rodinné manufaktury
  • cílem značky Solomon je nabídnout kvalitní koření v praktickém balení pro každodení vaření v malé kuchyni i v hotelovém provozu
  • každý den hledáme a dovážíme skvělé koření z celého světa a balíme ho do sáčků se zipem tak, aby koření vydrželo voňavé co nejdelší dobu
  • s naším kořením bude každé jídlo královská hostina!

Tak takto krátce a skromně prezentuje firma sama sebe na svých stránkách. Za nás musíme říct, že p. Bláha - majitel společnosti - naplňuje beze zbytku vše, co se skrývá za termínem "rodinná firma". Je to právě on, kdo vždy s úsměvem zdvihne telefon, má pochopení pro začínající projekty a co především: jeho koření je opravdu vždy čerstvé a úžasně voňavé vydrží delší dobu, než kterou potřebujete pro jeho spotřebování. (Postarají se o to speciální sáčky se zipem z třívstvého materiálu, umožňují opakované vzduchotěsné uzavření a zaručující zachování kvality po celou dobu minimální trvanlivosti.)

Skvělé zkušenosti máme i s jeho mlýnky na koření - pepřový doma mele už čtvrtým rokem, a to stále k plné spokojenosti. S mlýnkem čokoláda-skořice pak vykouzlíte úsměv na rtech a sliny na jazýčku, jedno zda ho použijete při servírování kávy, kaše nebo zmrzlinového pohárku.

Na nás už je tedy jen popřát vám dobrou chuť k jídlu s kořením ask4spice - tak totiž zní registrovaná značka společnosti Solomon - koření králů.

Související obrázek