Přidejte se k nám a už vám nic neunikne ♥. Co všechno získáte "obyčejnou registrací"? 1. Uvidíte CELOU nabídku e-shopu. 2. Možnost nákupu vybraných produktů za VIP ceny. 3. Možnost pronakupovat se na věrnostní slevy ve výši až 5 %.

Steak Panama

Kód: SOL 459 SOL 458 SOL 455 SOL 456 SOL 457 Zvolte variantu
Neohodnoceno
370 Kč / ks 47 Kč / ks 300 Kč / ks 29 Kč / ks 250 Kč / ks od 29 Kč / ks 370 Kč / 1 kg 1 175 Kč / 1 kg 967 Kč / 1 kg 833 Kč / 1 kg
Externí sklad, dodání do 2-10 dnů Externí sklad, dodání do 2-10 dnů Externí sklad, dodání do 2-10 dnů Zvolte variantu (3 ks) Externí sklad, dodání do 2-10 dnů Zvolte variantu
balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Směs koření na přípravu hovězího masa a steaků. Jemně pikantní směs je vhodná i na grilování zeleniny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Steak Panama
  • směs koření na přípravu hovězího masa a steaků
  • jemně pikantní směs je vhodná i na grilování zeleniny
  • výbornou marinádu připravíme s použitím pomerančového nebo ananasového džusu. Ovocné šťávy fungují v mase jako tak zvaný tenderizér, pomáhají masu stát se křehčí a stravitelnější. Kyseliny obsažené v džusech totiž pomalu narušují svalová vlákna v mase a ty ztrácejí svoji přirozenou tuhost.
  • koření na steaky Panama můžeme použít na hovězí maso, kuřecí i vepřové
  • vyzrálé hovězí maso na steaky nemusíme nakládat předem do marinád. Maso necháme mimo lednici srovnat teplotu, lehce ho potřeme olejem a posypeme steakovým koření Panama. Na grilu pečeme ze všech stran tak, aby uprostřed zůstalo růžové a šťavnaté. Zcela propečené hovězí maso se stává tuhým a špatně stravitelným.
  • kuřecí a vepřové maso můžeme nakládat do marinád, aby se chuť koření dostala i do masa (například z koření steak Panama, oleje a pomerančové šťávy). Vepřové i kuřecí maso, narozdíl od hovězího, musíme zcela propéct, abychom se vyhnuli salmonele.
  • složení: pepř, sůl (25 %), cibule, paprika, česnek, třtinový cukr, koriandr, hořčice, tymián, chilli

Doplňkové parametry

Kategorie: Kořenící směsi
koření podle použití: grilování, maso: drůbež, maso: vepřové, hovězí, pálivé
Kvalitu pro vás porovnat do tabulky neumíme :), rozhodně to ale budou umět vaše chuťové a čichové pohárky. Jé úžasné znovu cítit vůně tak jak mají být.:
U směsí koření většina výrobců využívá normami doporučené množství soli: 43%. Zn. Solomon a Kulinář má obsah soli v kořenicích směsích obvykle jen 13%, v některých dokonce 0%. Začínáte chápat, že porovnávat cenu u směsí koření je tedy vpodstatě nemožné?:
O to víc ovšem potěší, že i při podstatně vyšší kvalitě přesto obě značky poráží takové dominanty na trhu, jako je Vitana či Kotanyi, a velmi často i jinak kvalitativně srovnatelnou zn. Gřešík či Davídkovo koření.:
Cenové porovnání bylo provedené k 5. 9. 2018, a to na nejčastěji užívané Grilovací směsi. Ceny jsou přepočítány na 100 g:
Solomon, grilované křidélko 60 ml / 30 g á 23,- Kč (bez soli): 77,- Kč
Gřešík, grilovací bylinky 40 g á 31,- Kč (bez soli): 78,- Kč
Kotanyi Grilované kuře 30g á 20,- Kč (obsah soli 57%): 67,- Kč
Vitana Grilovací směs 18 g á 20,- Kč (bez soli): 111,- Kč
Petr Stupka (Kyblíček) Grilovací koření 70 g á 42,- Kč (obsah soli 15%): 60,- Kč
Sáčky se zipem umožňující opakované vzduchotěsné uzavření. Jsou vyrobené z třívrstvého materiálu podobné konstrukce jako nápojové kartony a zaručují zachování kvality po celou dobu minimální trvanlivosti:
Kořenky jsou vyrobeny z kvalitního plastu (PET) vyvinutého speciálně pro uskladnění koření (dokáže pohltit 90% UV záření). :
PET je moderní materiál, který v čím dál větší míře nahrazuje tradiční sklo. Oproti sklu má značné výhody: je nerozbitný, lehčí, levnější a přitom si zachovává důležité vlastnosti jako chemická netečnost, krystalická čistota a neprodyšnost.:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: