Přidejte se k nám a už vám nic neunikne ❤️. Co všechno získáte "obyčejnou registrací"? 1. Uvidíte CELOU nabídku e-shopu. 2. Možnost nákupu vybraných produktů za VIP ceny. 3. Možnost pronakupovat se na věrnostní slevy ve výši až 5 %.

Steak na bylinkách

Kód: SOL 454 SOL 450 SOL 453 SOL 451 SOL 452 Zvolte variantu
Neohodnoceno
360 Kč / ks 42 Kč / ks 250 Kč / ks 25 Kč / ks 200 Kč / ks od 25 Kč / ks 360 Kč / 1 kg 1 400 Kč / 1 kg 1 250 Kč / 1 kg 1 250 Kč / 1 kg 1 000 Kč / 1 kg
Na dotaz Na dotaz Na dotaz Na dotaz Na dotaz Zvolte variantu
balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Výrazná bylinková směs na přípravu vepřového, hovězího i rybího masa. Výborně se kombinuje s různými marinádami na přípravu masa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Steak na bylinkách
  • výrazná bylinková směs na přípravu vepřového nebo hovězího masa
  • výborně dochutí i mořské nebo sladkovodní ryby
  • tato směs se výborně kombinuje s různými marinádami na přípravu masa
  • steak na bylinkách je postaven na kombinaci aromatického rozmarýnu s oreganem, svěží petrželkou a výrazného, ostrého pepře. Jako všechny bylinky, ani tato směs nemá ráda dlouhou tepelnou úpravu. Ideální je připravit marinádu oleje a trochu citronové šťávy a maso do marinády naložit, aby se chuť bylinek dostala do masa. Před samotným grilováním marinádu z masa otřete (třeba stěrkou) a grilujte bez obav z kapající a spálené marinády.
  • hovězí maso nebo ryby nemusíme marinovat. Raději si připravíme marinádu na potírání masa z koření Steak na bylinkách, oleje nebo másla a citronové šťávy. Marinádou potíráme na grilu pár minut před dopečením. Na mase zůstane tenká vrstva aromatických bylinek a nestihnou se spálit.
  • složení: sůl (25 %), pepř, petržel, rozmarýn, cibule, paprika, oregano

Doplňkové parametry

Kategorie: Kořenící směsi
koření podle použití: grilování
Kvalitu pro vás porovnat do tabulky neumíme :), rozhodně to ale budou umět vaše chuťové a čichové pohárky. Jé úžasné znovu cítit vůně tak jak mají být.:
U směsí koření většina výrobců využívá normami doporučené množství soli: 43%. Zn. Solomon a Kulinář má obsah soli v kořenicích směsích obvykle jen 13%, v některých dokonce 0%. Začínáte chápat, že porovnávat cenu u směsí koření je tedy vpodstatě nemožné?:
O to víc ovšem potěší, že i při podstatně vyšší kvalitě přesto obě značky poráží takové dominanty na trhu, jako je Vitana či Kotanyi, a velmi často i jinak kvalitativně srovnatelnou zn. Gřešík či Davídkovo koření.:
Cenové porovnání bylo provedené k 5. 9. 2018, a to na nejčastěji užívané Grilovací směsi. Ceny jsou přepočítány na 100 g:
Solomon, grilované křidélko 60 ml / 30 g á 23,- Kč (bez soli): 77,- Kč
Gřešík, grilovací bylinky 40 g á 31,- Kč (bez soli): 78,- Kč
Kotanyi Grilované kuře 30g á 20,- Kč (obsah soli 57%): 67,- Kč
Vitana Grilovací směs 18 g á 20,- Kč (bez soli): 111,- Kč
Petr Stupka (Kyblíček) Grilovací koření 70 g á 42,- Kč (obsah soli 15%): 60,- Kč
Sáčky se zipem umožňující opakované vzduchotěsné uzavření. Jsou vyrobené z třívrstvého materiálu podobné konstrukce jako nápojové kartony a zaručují zachování kvality po celou dobu minimální trvanlivosti:
Kořenky jsou vyrobeny z kvalitního plastu (PET) vyvinutého speciálně pro uskladnění koření (dokáže pohltit 90% UV záření). :
PET je moderní materiál, který v čím dál větší míře nahrazuje tradiční sklo. Oproti sklu má značné výhody: je nerozbitný, lehčí, levnější a přitom si zachovává důležité vlastnosti jako chemická netečnost, krystalická čistota a neprodyšnost.:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: