RÝŽOVÁ mouka 1 kg
Kód: BD 11Detailní popis produktu
BioDetox RÝŽOVÁ mouka 1 kg
-
přirozeně bezlepková mouka, vhodná pro celiaky a pro bezlepkovou dietu
-
vyrábí se z rýže speciálním způsobem
-
používá se k přípravě sladkých, slaných, pečených i nepečených dezertů. Z rýžové mouky se také pečou výborné bezlepkové sušenky, dorty a nekynuté buchty.
-
rýžovou moukou je možné zahušťovat i omáčky sladkých či slaných jídel - nemá žádnou chuť, je lehce stravitelná a vyvolává pocit nasycení
-
zvyšuje objem a pojivost bezlepkových směsí
-
při pečení je možné ji kombinovat i s jinými moukami, jako je například pohanková, mandlová, kokosová a další
-
z rýžové mouky můžete vyválet velice tenký plátek, ze kterého můžete nakrájet nudle, které se ve vodě nerozpadnou
-
těsto z rýžové mouky je pevné a velmi podobné těstu z pšeničné mouky, ačkoli ne tak pružné
-
jako u všech produktů zn. BioDetox, i zde je dbáno především na výběr kvalitních surovin od prověřeného dodavatele
-
složení: 100% jemně mletá rýžová mouka
-
přísady: neobsahuje barviva ani konzervační látky
-
země původu: Holandsko
-
pro alergiky: Produkt splňuje požadavky pro potravinu "bez lepku" dle Prováděcího nařízení komise (EU) č. 828/2014.Skladování: Ukládejte mimo dosah dětí. Při skladování a přepravě chraňte před slunečním světlem a teplotami nad 25°C Po otevření uchovávejte v uzavřeném obalu v suchu a temnu a spotřebujte do 3 měsíců.
-
nutriční hodnoty ve 100 g:
-
Energetická hodnota: 1532 kJ / 354 kcal
-
Tuky: 3,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g
-
sacharidy: 72 g, z toho cukry 0,7 g
-
vláknina: 3,1 g
-
bílkoviny: 7,7 g
-
sůl 0,03 g
Linecké cukroví z rýžové mouky
- i bezlepkové cukroví může být moc dobré. Jenom je potřeba vědět, jak na to. Připravte si s námi linecké cukroví s rýžovou moukou a rybízovým džemem. Potřebné ingredience:
-
500 g rýžové mouky250 g másla150 g moučkového cukru1 vejcenastrouhaná kůra z jednoho citrónurybízový džem
TIP: Na potření si můžete vybrat i jiný džem, ale nejlepší jsou ty s nakyslejší chutí, která vyrovná sladkost cukroví.
Postup přípravy: Smícháme si rýžovou mouku, máslo, moučkový cukr, vejce a kůru z citrónu a vypracujeme hladké těsto, které necháme přes noc odležet v lednici. Troubu si předehřejeme na 170 °C. Těsto vyválíme a vykrajujeme různé tvary. Pečeme v troubě 20 minut. Po vychladnutí cukroví potřeme rybízovým džemem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář