Přidejte se k nám a už vám nic neunikne ❤️. Co všechno získáte "obyčejnou registrací"? 1. Uvidíte CELOU nabídku e-shopu. 2. Možnost nákupu vybraných produktů za VIP ceny. 3. Možnost pronakupovat se na věrnostní slevy ve výši až 5 %.

Pizza

Kód: SOL 365 SOL 364 SOL 363 SOL 361 SOL 362 Zvolte variantu
Neohodnoceno
390 Kč / ks 38 Kč / ks 210 Kč / ks 22 Kč / ks 160 Kč / ks od 22 Kč / ks 390 Kč / 1 kg 2 375 Kč / 1 kg 1 750 Kč / 1 kg 1 833 Kč / 1 kg 1 333 Kč / 1 kg
Na dotaz Na dotaz Na dotaz Na dotaz Na dotaz Zvolte variantu
balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
14.11.2023 14.11.2023 14.11.2023 14.11.2023 14.11.2023 Zvolte variantu
Bylinková směs koření na přípravu pizzy, těstovin nebo zeleninových salátů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pizza
  • bylinková směs koření na přípravu pizzy, těstovin nebo zeleninových salátů
  • pizzu potřeme omáčkou připravenou z 1 lžíce směsi koření a 100 ml drcených rajčat
  • složení: oragano, bazalka, česnek, paprika, cibule
Základem pizzy je tenké kynuté těsto. Na přípravu těsta nám stačí hladké mouka, kvasnice, špetka soli a olivový olej. Těsto necháme pomalu kynout, aby lepek (pšeničná bílkovina) nabobtnal a dodal těstu pružnost. Těsto vytáhneme a vyválíme do tenké placky a dáme na plech na pečící papír. Těsto potřeme rajčatovou omáčkou s kořením na pizzu a dáme suroviny podle chuti. Pizzu posypeme nejlépe strouhanou mozzarellou. Nepoužívejte prosím eidam, ten se sice rozteče, ale při chladnutí získá konzistenci ne nepodobnou žvýkačce.
Troubu rozpalte na nejvyšší teplotu, co trouba dokáže a nechte tam jeden plech. Pizzu připravenou k pečení opatrně přetáhněte na rozpálený plech a rychle pečte. Díky rozpálenému plechu, se pizza začne okamžitě péct zespoda (stejně jako v originální peci na pizzu) a upečení trvá 5-10 minut.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kořenící směsi
koření podle použití: saláty, zapékaná zelenina, směsi bez soli, těstoviny
Kvalitu pro vás porovnat do tabulky neumíme :), rozhodně to ale budou umět vaše chuťové a čichové pohárky. Jé úžasné znovu cítit vůně tak jak mají být.:
U směsí koření většina výrobců využívá normami doporučené množství soli: 43%. Zn. Solomon a Kulinář má obsah soli v kořenicích směsích obvykle jen 13%, v některých dokonce 0%. Začínáte chápat, že porovnávat cenu u směsí koření je tedy vpodstatě nemožné?:
O to víc ovšem potěší, že i při podstatně vyšší kvalitě přesto obě značky poráží takové dominanty na trhu, jako je Vitana či Kotanyi, a velmi často i jinak kvalitativně srovnatelnou zn. Gřešík či Davídkovo koření.:
Cenové porovnání bylo provedené k 5. 9. 2018, a to na nejčastěji užívané Grilovací směsi. Ceny jsou přepočítány na 100 g:
Solomon, grilované křidélko 60 ml / 30 g á 23,- Kč (bez soli): 77,- Kč
Gřešík, grilovací bylinky 40 g á 31,- Kč (bez soli): 78,- Kč
Kotanyi Grilované kuře 30g á 20,- Kč (obsah soli 57%): 67,- Kč
Vitana Grilovací směs 18 g á 20,- Kč (bez soli): 111,- Kč
Petr Stupka (Kyblíček) Grilovací koření 70 g á 42,- Kč (obsah soli 15%): 60,- Kč
Sáčky se zipem umožňující opakované vzduchotěsné uzavření. Jsou vyrobené z třívrstvého materiálu podobné konstrukce jako nápojové kartony a zaručují zachování kvality po celou dobu minimální trvanlivosti:
Kořenky jsou vyrobeny z kvalitního plastu (PET) vyvinutého speciálně pro uskladnění koření (dokáže pohltit 90% UV záření). :
PET je moderní materiál, který v čím dál větší míře nahrazuje tradiční sklo. Oproti sklu má značné výhody: je nerozbitný, lehčí, levnější a přitom si zachovává důležité vlastnosti jako chemická netečnost, krystalická čistota a neprodyšnost.:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: