Přidejte se k nám a už vám nic neunikne ♥. Co všechno získáte "obyčejnou registrací"? 1. Uvidíte CELOU nabídku e-shopu. 2. Možnost nákupu vybraných produktů za VIP ceny. 3. Možnost pronakupovat se na věrnostní slevy ve výši až 5 %.

Nasi goreng

Kód: SOL 302 SOL 298 SOL 301 SOL 299 SOL 300 Zvolte variantu
Neohodnoceno
480 Kč / ks 38 Kč / ks 240 Kč / ks 25 Kč / ks 190 Kč / ks od 25 Kč / ks 480 Kč / 1 kg 1 520 Kč / 1 kg 1 200 Kč / 1 kg 1 250 Kč / 1 kg 950 Kč / 1 kg
Externí sklad, dodání do 2-10 dnů Externí sklad, dodání do 2-10 dnů Externí sklad, dodání do 2-10 dnů Zvolte variantu (> 3 ks) Externí sklad, dodání do 2-10 dnů Zvolte variantu
balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Aromatická směs křupavé cibule s kořením se používá do rýže, rizot, nebo těstovin. Výborná je i do bramborové kaše, zapečených brambor nebo dušené zeleniny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nasi goreng
  • aromatická směs křupavé cibule s kořením se používá do rýže, rizot, nebo těstovin
  • výborná je i do bramborové kaše, zapečených brambor nebo dušené zeleniny
  • složení: cibule, porek, česnek, kurkuma, zázvor, chilli
Nasi goreng je jídlo známé z Indonésie, Thajska, Sri Lanky a dalších oblastí jihovýchodní Asie. Nejčastěji se překládá jako smažená rýže doplněná masem a zeleninou. Na skvělou smaženou rýži potřebujeme uvařenou rýži, která by měla být vychladlá (chladná rýže se už nelepí a lépe se spojí s statními surovinami).
Na pánvi rozehřejeme olej a opečeme v něm kousky masa (kuřecí, vepřové, ryby, krevety...). K opečenému masu přidáme rýži a zeleninu a rychle prohřejeme. Na závěr dáme do horké rýže vajíčko a krátce opečeme, aby se vajíčko srazilo.

Nasi goreng

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kořenící směsi
koření podle použití: bylinky (jednodruhové), saláty, zapékaná zelenina, směsi bez soli, těstoviny
Kvalitu pro vás porovnat do tabulky neumíme :), rozhodně to ale budou umět vaše chuťové a čichové pohárky. Jé úžasné znovu cítit vůně tak jak mají být.:
U směsí koření většina výrobců využívá normami doporučené množství soli: 43%. Zn. Solomon a Kulinář má obsah soli v kořenicích směsích obvykle jen 13%, v některých dokonce 0%. Začínáte chápat, že porovnávat cenu u směsí koření je tedy vpodstatě nemožné?:
O to víc ovšem potěší, že i při podstatně vyšší kvalitě přesto obě značky poráží takové dominanty na trhu, jako je Vitana či Kotanyi, a velmi často i jinak kvalitativně srovnatelnou zn. Gřešík či Davídkovo koření.:
Cenové porovnání bylo provedené k 5. 9. 2018, a to na nejčastěji užívané Grilovací směsi. Ceny jsou přepočítány na 100 g:
Solomon, grilované křidélko 60 ml / 30 g á 23,- Kč (bez soli): 77,- Kč
Gřešík, grilovací bylinky 40 g á 31,- Kč (bez soli): 78,- Kč
Kotanyi Grilované kuře 30g á 20,- Kč (obsah soli 57%): 67,- Kč
Vitana Grilovací směs 18 g á 20,- Kč (bez soli): 111,- Kč
Petr Stupka (Kyblíček) Grilovací koření 70 g á 42,- Kč (obsah soli 15%): 60,- Kč
Sáčky se zipem umožňující opakované vzduchotěsné uzavření. Jsou vyrobené z třívrstvého materiálu podobné konstrukce jako nápojové kartony a zaručují zachování kvality po celou dobu minimální trvanlivosti:
Kořenky jsou vyrobeny z kvalitního plastu (PET) vyvinutého speciálně pro uskladnění koření (dokáže pohltit 90% UV záření). :
PET je moderní materiál, který v čím dál větší míře nahrazuje tradiční sklo. Oproti sklu má značné výhody: je nerozbitný, lehčí, levnější a přitom si zachovává důležité vlastnosti jako chemická netečnost, krystalická čistota a neprodyšnost.:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: