Grilovací směs 70 g
Kód: KUL 04Detailní popis produktu
Grilovací směs - univerzální směs pro vaše grilování
- promícháním s olejem nebo jinou tekutinou vytvoříte skvělou marinádu na všechny druhy masa či zeleninu
- výborné k ochucení mletých mas i směsí pro vegetariány
- ochutí omáčky i salsy
- kořenící přípravek sypký
- složení: paprika sladká, cibule, kmín drcený, sůl mořská 15%, česnek, koriandr, rozmarýn, tymián, chilli
- hmotnost: 70g
- skladujte v suchu a při pokojové teplotě
Kvalitní koření má zásadní vliv na kvalitu jídla a tedy i na konečný výsledek vašeho často i hodinového snažení. Určitě se tedy vyplatí kupovat koření kvalitní, obzvláště když je za levnější láci než to v supermarketech. Cenové porovnání výrazně ovlivňuje i kvalita balení - obyčejný sáček, zatahovací, zatahovací s ochranou folií, kořenka či kbelíček pro opakované použití i jinde v domácnosti - a proto by bylo zavádějící dát vedle sebe jen cenové údaje. Je tu však naštěstí ještě jiná možnost porovnání - a to je VŮNĚ. Věříme, že jakmile si přivoníte ke koření z naší nabídky, budete mu věrní už po zbytek vašeho vaření.
Pro základní orientaci jsme pro vás přesto udělali cenové porovnání 23. září 2018 pro často používané druhy koření. Zdrojem cen byly webové stránky jednotlivých výrobců, přepočet je na 100 g koření.
směsi koření | Kulinář | Solomon | Gřešík | Kotanyi | Vitana |
koření na čínu | 56,25 | 76,66 | 93,33 | 74,07 | 71,43 |
gulášové koření | 45,- | 51,02 | 77,5 | 76,92 | 82,14 |
grilovací koření (univerzální) | 64,28 | 71,42 | 85,- | 80,- | 66,66 |
steak (univerzální) | 70,- | 97,5 | x | 57,5 | 71,43 |
polévkové bylinky | 77,77 | 146,- | 70,- | 250,- | 271,43 |
jednodruhové koření: | |||||
pepř černý celý | 84,28 | 83,33 | 92,5 | 115,- | 116,66 |
majoránka | 193,33 | 250,- | 140,- | 266,7 | 240,- |
kmín drcený | 55,71 | 65,71 | 48,- | 68,- | 53,57 |
bobkobý list | x | 380,- | 250,- | 400,- | 566,7 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kořenící směsi |
---|---|
koření podle použití: | grilování, marinády, zálivky, maso: drůbež, maso: vepřové, hovězí, omáčky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Společnost STUDIO KULINÁŘ s.r.o. byla založena v listopadu 2010 s cílem přinést novou kvalitu pro všechny, kdo rádi vaří.
V roce 2012 byla zaregistrována ochranná známka "Kulinář Petr Stupka" a s ní přichází na trh první série originálního koření, jehož hlavní předností je kvalita a čerstvost. Kořenící směsi obsahují jen 15% soli a jsou zcela bez nepřirozených látek. Díky garantované kvalitě je zboží u zákazníků oblíbené a stále roste jeho spotřeba. Zboží je distribuováno ze skladu v Českých Budějovicích k již více jak 200 obchodníkům.
Oproti běžně prodávanému vanilkovému cukru a citronové kůře vyrazila firma na trh se zcela unikátní cukrovou vanilkovou a citronovou pastou: CITRONOVÉ a VANILKOVÉ ČAROVÁNÍ. A těší nás, že jejich obliba – možná právě pro geniálně jednoduché použití, stoupá. Vřele je doporučujeme využít nejen při pečení, ale i v rámci přípravy dezertů a rozličných nápojů.
Nadstandardní kvalitu vám garantuje také ČESNEKOVÉ ČAROVÁNÍ. Česnek je doplněn sekanými listy medvědího česneku a obsahuje pouze 10% soli.
Na podzim roku 2015 byla na trh uvedena nová řada výrobků pod názvem “Co takhle dát si”. Jako první z této série byla směs RYBÍ HRANOLKY. Další z této série zaměřené především na letní grilování se objevily na trhu v květnu 2016 – BURGER NA GRIL, STEAK NA GRIL, KUŘE NA GRIL. V závěsu za nimi následuje TOFU V MARINÁDĚ a na podzim 2016 přišla na trh z této řady ještě ČÍNA.
Další novinkou z konce roku 2015 je VEGEMÍNA. Zcela unikátní směs kořenové zeleniny obohacená o sušené droždí Vás opravdu dostane! Chtěl jsem vymyslet něco na dochucení polévek a omáček, něco co nebude obsahovat přemíru soli a spoustu zvýrazňovačů chuti. Myslím, že výsledek stojí za to!
KOŘENÍ KULINÁŘ PETR STUPKA
- pouze čerstvé a kvalitní sušené byliny, zelenina a koření
- dílčí suroviny nakupuje, zpracovává, míchá i balí česká společnost Jiří Červenka
- ve směsích je pouze 15% mořské soli a neobsahují žádná „Éčka“, ochucovadla a nepřirozené prvky
- veledůležité je náležité zacházení a využití nabízených solí a kořenících směsí
- všeobecně lze konstatovat, že kořenící směsi nesmíte spálit příliš vysokou teplotou
- vyhovuje jim jen zapěnění v tucích, krátké zapaření, zavlhnutí nebo i povaření či dušení
- při využití mějte vždy na mysli samotné suroviny a koření berte jen jako doplněk a osvěžení. Věřte, že vždy stačí jen lehké přichucení, tedy poměrně malé množství kořenící směsi, aby vám přinesla kulinářský požitek a radost
Doporučuji seznámit se s konkrétními druhy, jejich charakterem a možnostmi využití a hledat si postupně vlastní přístup k používání.