Bylinkové máslo
Kód: SOL 51 SOL 50 SOL 49 SOL 47 SOL 48 Zvolte variantuDetailní popis produktu
Bylinkové máslo
-
kořenící směs s medvědím česnekem a dalšími bylinkami
-
vhodná na přípravu ochucených másel a pomazánek
-
úžasným bylinkovým máslem se dochutí snídaňový/přesnídávkový chléb a jiné pečivo, rozpečené bagety, tousty...
-
stejně tak ho můžete použít při svátečním stolování na dochucení hlavního jídla
-
příprava másla je velmi jednoduchá: máslo necháme změknout při pokojové teplotě a pak smícháme s kořením Bylinkové máslo. Dávkování je 2-4 lžíce koření na 250 g másla. Hotové bylinkové máslo zabalíme do potravinové fólie a necháme v lednici opět ztuhnut.
-
ti, kteří si rádi vyhrají i s úpravou jídla, mohou bylinkové máslo nazdobit za pomoci zdobičky dortů a nebo připravit tvary ve formičkách na cukroví.
-
krátkodobé skladování bylinkového másla je možné v chladničce (až dva týdny), pokud jej chceme mít po ruce delší čas, pak je vhodnější jeho zmrazení (i několik měsíců)
-
při pečení celého kuřete můžeme dát lžíci bylinkového másla mezi prsa a kůži. Při pečení se máslo dostane do prsních řízků a relativně suché maso dostane šťávu i chuť.
-
složení: petržel, česnek, cibule, medvědí česnek, orregano, paprika
-
čerstvé bylinky jsou samozřejmě lepší, ale ne vždy je máme po ruce. Právě pro takové chvíle je směs Bylinkové máslo skvělou alternativou. Podle chuti můžete přidat čerstvý česnek a případně dosolit (směs sůl neobsahuje)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kořenící směsi |
---|---|
koření podle použití: | maso: drůbež, pomazánky, směsi bez soli |
Kvalitu pro vás porovnat do tabulky neumíme :), rozhodně to ale budou umět vaše chuťové a čichové pohárky. Jé úžasné znovu cítit vůně tak jak mají být.: | |
U směsí koření většina výrobců využívá normami doporučené množství soli: 43%. Zn. Solomon a Kulinář má obsah soli v kořenicích směsích obvykle jen 13%, v některých dokonce 0%. Začínáte chápat, že porovnávat cenu u směsí koření je tedy vpodstatě nemožné?: | |
O to víc ovšem potěší, že i při podstatně vyšší kvalitě přesto obě značky poráží takové dominanty na trhu, jako je Vitana či Kotanyi, a velmi často i jinak kvalitativně srovnatelnou zn. Gřešík či Davídkovo koření.: | |
Cenové porovnání bylo provedené k 5. 9. 2018, a to na nejčastěji užívané Grilovací směsi. Ceny jsou přepočítány na 100 g: | |
Solomon, grilované křidélko 60 ml / 30 g á 23,- Kč (bez soli): | 77,- Kč |
Gřešík, grilovací bylinky 40 g á 31,- Kč (bez soli): | 78,- Kč |
Kotanyi Grilované kuře 30g á 20,- Kč (obsah soli 57%): | 67,- Kč |
Vitana Grilovací směs 18 g á 20,- Kč (bez soli): | 111,- Kč |
Petr Stupka (Kyblíček) Grilovací koření 70 g á 42,- Kč (obsah soli 15%): | 60,- Kč |
Sáčky se zipem umožňující opakované vzduchotěsné uzavření. Jsou vyrobené z třívrstvého materiálu podobné konstrukce jako nápojové kartony a zaručují zachování kvality po celou dobu minimální trvanlivosti: | |
Kořenky jsou vyrobeny z kvalitního plastu (PET) vyvinutého speciálně pro uskladnění koření (dokáže pohltit 90% UV záření). : | |
PET je moderní materiál, který v čím dál větší míře nahrazuje tradiční sklo. Oproti sklu má značné výhody: je nerozbitný, lehčí, levnější a přitom si zachovává důležité vlastnosti jako chemická netečnost, krystalická čistota a neprodyšnost.: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář