Přidejte se k nám a už vám nic neunikne ❤️. Co všechno získáte "obyčejnou registrací"? 1. Uvidíte CELOU nabídku e-shopu. 2. Možnost nákupu vybraných produktů za VIP ceny. 3. Možnost pronakupovat se na věrnostní slevy ve výši až 5 %.

Bujonka bez chemie HOVĚZÍ

Kód: BUJ 3 BUJ 4 Zvolte variantu
3 hodnocení
112 Kč / ks 142 Kč / ks od 112 Kč / ks
Na dotaz Na dotaz Zvolte variantu
balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
27.7.2023 27.7.2023 Zvolte variantu

Nová dimenze vaření! Pastový bujón pro pohodlnou a rychlou přípravu polévek, omáček, příloh, zeleninových i masových pokrmů. Zdravý bujón bez umělých přísad, pouze z kvalitních a čerstvých surovin. Hovězí Bujónka je vyrobena z BIO masa farmy Bošina www.masozfarmy.cz

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bujonka HOVĚZÍ
  • Bujónka – bujón jinak: nová dimenze vaření! Pastový bujón pro pohodlnou a rychlou přípravu polévek, k dochucení omáček, příloh, zeleninových i masových pokrmů. Zdravý bujón bez umělých přísad, pouze z kvalitních a čerstvých surovin.
  • Bujónku lze použít k vaření polévek, dochucení omáček, masových či zeleninových směsí. Krásně dodá chuť při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod. Jejímu použití se zkrátka meze nekladou :)
  • Z Bujónky 220 g uděláte 4-5l polévky.
  • Hovězí Bujónka je vyrobena z BIO masa farmy Bošina www.masozfarmy.cz
  • Jedinečný výrobek na českém trhu vzhledem k jeho konzistenci a čerstvosti použitých surovin.
Použití: 1 polévkovou lžíci vmíchejte do přibližně 0,5 l vroucí vody. Krátce povařte.
Skladování: Po otevření skladujte v ledničce a spotřebujte do 1 měsíce.
Složení: hovězí maso 48 %, zelenina 38 % (celer, mrkev, rajče, cibule, petrželová nať, libeček), hrubozrnná mořská sůl 12 %, bobkový list, hřebíček, nové koření.
Alergeny: Výrobek obsahuje celer.
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g produktu:
  • Energetická hodnota 415 kJ/ 99 kcal
  • Tuky  4,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,9 g
  • Sacharidy 2,5 g, z toho cukry 2,2 g
  • Bílkoviny 12 g
  • Sůl 13,6 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: