Přidejte se k nám a už vám nic neunikne ♥. Co všechno získáte "obyčejnou registrací"? 1. Uvidíte CELOU nabídku e-shopu. 2. Možnost nákupu vybraných produktů za VIP ceny. 3. Možnost pronakupovat se na věrnostní slevy ve výši až 5 %.

BAMBUM nůž na těsto a zeleninu ROBIN

Kód: BMB 04
1 hodnocení
165 Kč / ks
Skladem (> 3 ks)
Bambusový kráječ ROBIN zachová všechny důležité vitamíny v zelenině a ovoci. Klíčovým pomocníkem pro vás bude i při přípravě a zpracování těsta.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Začít teď vysvětlovat rozdíl mezi bambusem a dřevem by bylo zřejmě nošením právě toho dříví do lesa. Přesto zmíníme alespoň jeden technický údaj: zatímco bambusu trvá pouze cca pět let, než doroste do své plné síly, u dubu je to 10 x tolik. Proto je bambus stále více oblíbenou alternativou pro výrobu bytových doplňků. Navíc je antibakteriální, lehčí než dřevo, odolnější zatěžím při používání a neskutečně menší zátěží pro přírodu i životní prostředí. O porovnání s plasty snad nemusíme mluvit už vůbec. A pokud vás trápí otázka, zda budou pandy mít co jíst, tak se nemusíte bát - pandy totiž jí úplně jiný druh bambusu, než který je používán pro průmyslové zpracování. A tak si můžete všechny bambusové výrobky užívat s radostí, že děláte něco nejen pro sebe, ale i pro přírodu!

BAMBUM nůž na zeleninu a těsto ROBIN
Bambusové nože jsou přírodní a zdravé.
Skrze bambus vede ta nejzdravější cesta k jídlu.
  • mnoho vědeckých výzkumů prokázalo, že hodnoty vitamínů v zelenině a ovoci jsou sníženy díky krájení kovovým nožem. Bambusové nože tyto vzácné hodnoty v potravinách zachovají.
  • bambusový kráječ ROBIN bude vaším klíčovým pomocníkem při přípravě těsta a zpracování zeleniny a ovoce
  • rozměr nože 14,5 x 12,5 x 2 cm
  • doporučené ruční mytí (není vhodné pro mytí v myčce)
  • Zachovejte v zelenině veškeré vitamíny
    Tento jednoduchý experiment vám snadno odhalí rozdíl mezi bambusovým a ocelovým nožem:
    • Vezměte dvě rajčata, jedho z nich rozřízněte bambusovým nožem a druhé nerezovým. Pak dejte obě rajčata na pár hodin do lednice. Uvidíte, že rajče rozříznuté ocelovým nožem bude scvrklé, vybledlé a oschlé. Rajče přepůlené bambusovým nožem bude čerstvé, šťavnaté a zdravě červené. Jako by jej někdo rozpůlil teprve před pár minutami.
    • Vysvětlení je jednoduché. Nikl v nerezových nožích narušuje rovnováhu ovoce a zeleniny, způsobuje ztrátu chutí a ztrátu vitamínů. Přírodní bambus zachovává strukturu dužiny.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože, nůžky a brousky
materiál: bambus
Hledám: nože, kráječe

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: